Copyright © 2010 Alle rechten voorbehouden. Ontwikkeld door Silox. Reacties Wat hebben klanten over Silox te melden, hoe is het personeel? Kijk hier voor de reacties. Al enkele jaren rijden er mensen uit Ierland, Engeland en Polen door Nederland op zoek........ Waarschuwing Over Silox Silox, opgericht in 1994 door Frans Withaar, is een bedrijf dat zich ..................... Linkpartners Hier vind u de internetadressen van de linkpartners van Silox.
Klik op onderstaande link om filmpje te zien  Filmpje over reinigen van gevel Silox Hasselt voor het  reinigen  van uw gevels

Reinigen met zeer heet water:
Silox kan de gevels reinigen met schoon en zeer heet (afgesteld op ± 95°C ) leidingwater en ± 130 bar, al naar gelang de vuiligheidsgraad van de gevel kan dit meer of minder zijn. Voorheen was dit standaard 180 bar maar door onze nieuwe reinigingstrailer (met nieuwe technieken) hebben wij dit naar 130 bar weten te brengen.

Ook kunnen wij hardnekkige vlekken gaan bewerken met stoom van 150°C. Wanneer een gevel in het verleden op een goede manier geïmpregneerd is geweest en men op tijd besluit tot een nieuwe behandeling zal deze juist door deze impregneerlaag veel makkelijker te reinigen zijn. Chemicaliën worden normaliter niet ingezet om uw gevel te reinigen.


Dit troffen wij aan.

Dit hebben wij er van kunnen maken.

(foto is gemaakt tijdens een regenbui)

Silox kan het verschil maken tussen hobby en professioneel reinigen. Kunnen wij ook bij uw woning dit verschil maken?

In onderstaand filmpje kunt u zien dat de gevel redelijk wit lijkt totdat wij beginnen te reinigen, de rest spreekt voor zich.


Onze nieuwe professionele reiniger is in januari 2020 geleverd. Werkelijk een prachtige machine die heel veel kan.


* Druk is traploos instelbaar.

* Nieuwe heet-watertechniek voor nog heter water.

* Stoom functie(dus echt stoom) 150°C.

* Anti-kalk systeem aangebracht.

Dit is nu reinigen met echt heet water!