Copyright © 2010 Alle rechten voorbehouden. Ontwikkeld door Silox. Reacties Wat hebben klanten over Silox te melden, hoe is het personeel? Kijk hier voor de reacties. Al enkele jaren rijden er mensen uit Ierland, Engeland en Polen door Nederland op zoek........ Waarschuwing Over Silox Silox, opgericht in 1994 door Frans Withaar, is een bedrijf dat zich ..................... Linkpartners Hier vind u de internetadressen van de linkpartners van Silox.
De film start niet op uw pc?? Even de tijd geven om de flash te laden.      I-Pad - smartfone - Tablet:    Klik op onderstaande link om filmpje te zien  Filmpje over reinigen van gevel Silox Hasselt voor het  reinigen  van uw gevels

Reinigen met zeer heet water:
Silox kan de gevels reinigen met schoon en zeer heet (afgesteld op ± 95° ) leidingwater en ± 180 bar, al naar gelang de vuiligheidsgraad van de gevel kan dit meer (tot 300 bar) of minder zijn. Wanneer een gevel in het verleden op een goede manier geïmpregneerd is geweest en men op tijd besluit tot een nieuwe behandeling zal deze juist door deze impregneerlaag veel makkelijker te reinigen zijn. Chemicaliën worden normaliter niet ingezet om uw gevel te reinigen.


Dit troffen wij aan.

Dit hebben wij er van kunnen maken.

(foto is gemaakt tijdens een regenbui)

Silox kan het verschil maken tussen hobby en professioneel reinigen. Kunnen wij ook bij uw woning dit verschil maken?

In onderstaand filmpje kunt u zien dat de gevel redelijk wit lijkt totdat wij beginnen te reinigen, de rest spreekt voor zich.


Onze professionele reiniger:

* Temperatuur digitaal instelbaar.

* Nieuwe techniek voor nog warmer water.

* Druk is traploos instelbaar.

Dit is nu reinigen met echt heet water!