Copyright © 2010 Alle rechten voorbehouden. Ontwikkeld door Silox. Reacties Wat hebben klanten over Silox te melden, hoe is het personeel? Kijk hier voor de reacties. Al enkele jaren rijden er mensen uit Ierland, Engeland en Polen door Nederland op zoek........ Waarschuwing Over Silox Silox, opgericht in 1994 door Frans Withaar, is een bedrijf dat zich ..................... Linkpartners Hier vind u de internetadressen van de linkpartners van Silox.

Silox, opgericht in 1994 door Frans Withaar, is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het reinigen van gevels en het impregneren daarvan. Daarvoor heeft Withaar vanaf 1985, ervaringen opgedaan bij een ander impregneerbedrijf uit Noord Brabant.

Deze ervaringen heeft hij meegenomen toen hij Silox ging starten met echter een grote wijziging:

DE JUISTE FORMULE:  niet kiezen voor kwantiteit maar voor kwaliteit.


Sindsdien neemt de mond tot mond reclame steeds verder toe waardoor de orderportefeuille elk jaar gestaag blijft groeien. Een nadeel daarvan is dan de wachttijd. Wij vragen onze klanten geduld, soms veel geduld te hebben. We kunnen niet zomaar tijdelijk personeel inzetten om de wachtlijst in te korten omdat we juist hebben gekozen voor kwaliteit boven kwantiteit.


Informatie over de planning.


 Silox ontvangt naar aanleiding van de jaarlijkse mailing, de meerderheid van de opdrachten in de eerste maanden van het jaar. Wij voeren daarna de opdrachten in volgorde van binnenkomst uit. Dit betekend automatisch langere wachttijden. Wij hebben er voor gekozen om in drukke tijden geen extra (tijdelijk) personeel in te zetten omdat wij graag kwaliteit willen leveren, met tijdelijk personeel lukt dit absoluut niet.   


 Planning:

 Silox hanteert een hele korte planning omdat wij geheel van het weerbeeld afhankelijk zijn. Met een regenachtig weerbeeld is er uitstekend te reinigen maar impregneren lukt dan weer niet. Wanneer het weerbeeld dan omslaat naar de droge kant beginnen wij met impregneren bij die woning die wij het eerste hebben gereinigd. Wij nemen een aantal dagen van tevoren contact met u op om naar een geschikte datum te kijken, m.a.w. het gaat wel in overleg met de klant.


 Heeft het zin om contact met ons op te nemen om te vragen wanneer u in de planning staat?

 Het spijt ons, maar dit heeft geen enkele zin omdat wij het ook niet weten.

 De reden is dus: wij zijn totaal van het weer afhankelijk.


 De Schilder:

 U wilt graag weten wanneer u in de planning staat i.v.m. schilderwerkzaamheden. De meeste mensen willen graag dat wij voor de schilder uit werken, dit is helemaal niet nodig. Als de schilder zijn werk goed uitvoert zullen wij de verf tijdens het reinigen niet beschadigen.


 Het belangrijkste is de voorbehandeling:

 * eerst grondig reinigen en ontvetten.

 * goed schuren en niet er even overheen aaien, de toplaag moet goed opgeschuurd zijn    om een goede hechting van de nieuwe verflaag te verkrijgen.


 Nogmaals, als de hechting goed is zullen wij met het reinigen de verf niet beschadigen.Wanneer u Silox voor uw werkzaamheden gaat inschakelen kunt u zich van één ding verzekerd weten:

Wij zullen er echt alles aan aan doen de werkzaamheden naar uw volle tevredenheid uit te gaan voeren!!       

Over Silox